onsdag 30. september 2009

Magebilde , og dagens innkjøp :)

Ja, etter endel hendvendelser- så kommer magebildet:) Hehe.. Jeg har ikke hatt den kamera kabelen,så derfor det har tatt tid.. Men her kommer det altså;)

21 uker på vei idag:D



Ellers, her er dagens kjøp!
Jeg bare ELSKER klær i gammel stil, så kan si jeg kan si meg fornøyd med dagens fangst til lille Ola gutten vår <3




En helt nydelig bukse med skinn seler, en fantastisk skjønn sixpence, en skjønn tigergutt vest , tigergutt tøfler og en skjorte til å ha inni vesten <3




Ellers er formen min bra , men isjas nerva mi ligger i klem,og beinet mitt visner litt vekk av og til :/ Men går til fysioterapaut, og kiropraktor så håper de har oversikt over dette, og hjelper meg så godt de kan;)

Ha en strålende dag!

fredag 25. september 2009

Melk ! ! !

Ja, nå skal dere høre det.. Jeg er litt av ett mandagsbarn - som er føst på en tirsdag:P Hehe..
Jeg har nemlig hatt noen allergier mot : (forbered dere på en smørbrødliste!!) Melk, egg, epler, nøtter , laks og endel annet som jeg ikke engang husker, pluss pollen i alle varianter!
Har ikke vært på allergisk at jeg kan dø om jeg spiser det, men får utslett og blir veldig kvalm om jeg drikker melk og spiser egg... Derfor : ingen melk eller egg for meg til frokost.. Og det har gått helt greit det altså! Jeg går på allergi tabletter 1 - 2 ganger om dagen- kommer ann på symptomene, men nå etter graviditeten er det kun 1 gang.. De sier det ikke har noen innvirkning på fosteret, men jeg putter ikke i med mer tabl. enn jeg må!! ;)
De siste 2 ukene, har jeg vært SÅ UTROLIG plaga med halsbrann , spesielt om natta.. Og det jeg har mått ty til da, er melk!! Og gjett - blir ikke kvalm eller får utslett eller noen ting!! Jippi!!
Små gleder i hverdagen tenker kanskje du - men for meg er dette stort - da jeg nå elsker melk! Tine ekstra lett - ja det er jammen tingen.. Melke budsjettet vårt er gått betydelig opp - haha - da jeg kan drekke melk hele dagen.... Har melka alltid smakt sååå godt?? Hmm.. Begynner å lure litt på om dette er min "ha dilla på i svangerskapet" , og noen andre rare diller har jeg ikke:)
Men så kommer spørsmålet til andre mødre : kan det at jeg drikker så mye melk være med på å gi lille prinsen allergi? Og er det noe jeg bør holde meg unna nå? Vet det med svolværpostei og krabbepostei å sånn,men er det noe mer?
Ha en fin dag videre folkens:) Nå er det jobben som venter på meg!!

mandag 21. september 2009

Vi trenger hjelp!!!!

Ja, imorgen er jeg halvveis... Altså 20 uker!! Woho!! Tiden går så fort..
Hu og hu... Lillemann begynner å bli aktiv inni der:) Herlig å kjenne liv . . . <3
Imorgen skal jeg kikke på bilseter, og prøve vogna vi har bestemt oss for! Og dèt skal bli stas!!
Hihi... Små gleder :P

Ellers sliter vi litt med navn, og trenger hjelp... Vi har tenkt litt på Ola , Jacob , Andreas . . . . Er det noen som har noen navnforslag til gutt?? Det er sååå vanskelig.... Jeg syntes Ola er såååå søtt... En skikkelig god kar liksom.. Hehe..

Ellers er jeg skikkelig handle sjuk om dagen... Så nå blir det snart ikea tur, og masse shopping til lille prinse rommet:) Grønt rom, med hvite møbler;) Liker også veldig godt rødt, -passer dette til gutterom? Tenkte å kjøpe 2 røde små stoler, og et lite bord - som junior kan ha på rommet sitt, når det kommer andre prinser og prinsesser på besøk <3

Og , en ting til - noen som vet om kor i nærheten? Eller er det noen som kunne tenke seg å starte ett "kor" ? Har så lyst til å begynne å synge igjen ;)

Nå er det bonderomantikken, har rigga meg te med fyr i peisen, ullsokker og ulvepledd, gubben på den andre sofaen , og pus på fanget - must enjoy!!!

Ha det koselig alle blogglesere;*

torsdag 10. september 2009

Vi har fått vite kjønnet <3<3


Da var UL vel overstått - og inne i min lille hule - er det en liten prins <3

Det var ikke vanskelig å se - vi så det selv føre legen rakk å si noe :D Hihi..

Det er en helt fantastisk følese å vite hva det er inni der - og at det er en gutt,

akkurat som vi ønsket oss , ikke det at det spiller noen rolle så lenge barnet er friskt,

men alle har vel noen tanker om en jente eller gutt <3<3


Alt sto bra til med den lille:) Ingen ting feil å se...

Puh, da kan mor puste letta ut, og fortsette på ruginga si ;)


Det var helt fantastisk å ha med meg Kjetil også , og det å se hvor gøy han syntes det var - det varmer mitt hjerte !!! Jeg elsker deg!!



Ha en fin dag videre alle sammen <3>


mandag 7. september 2009

Ultralyd, og noen tanker til deg <3

Imorgen skal vi på ultralyd!! Å kjære vene - jeg gleder meg!!!
Vi håper vi får vite hvilke kjønn det lille nurket vårt er <3
Samtidig, så er det jo en veldig spenning å ikke vite kjønnet.. Jeg skjønner
de som ikke vil vite det... Ikke det at jeg har vurdert å ikke vite det :P
Men liksom, kanskje dette er den siste dagen vi ikke vet hva det er:)
Jeg er så spent, får ikke gjort noen ting, går bare rundt megselv og virrer <3
Lille mirakel - mamma og pappa elsker deg så høyt!! Og tenk, det er ikke lenge vi har "kjent"
deg... Dette sier meg noe om hvor høyt du vil bli elsket når du kommer!!
Er du en liten Ola, eller kanskje Jacob? Eller er det Andreas du vil hete hvis du blir gutt??
Vi skulle ønske vi kunne spørre deg lille - vi vil at alt skal bli perfekt for deg!
Er du ei lita tulle?? Blir du da til ei lita Amalie, eller kanskje Othilie? Eller kanskje det er Thomine som passer deg??
Mamma og pappa snakker masse om dette - og vær du trygg , vi skal finne det som
passer deg, lille gull <3<3
Når du kommer til , så vit at vi skal være her for deg.. Vi skal gjøre alt vi kan, for at du skal bli en frisk og rask baby - som skal vokse opp i ett kjælig hjem, slik som vi har vokst opp!
DU er så etterlengtet, selv om du bestemte deg for å bli til med en gang:) Vi, og dine tanter, onkler og besteforeldre gleder oss sååå til å se deg!!! Du er nok verdens nydligte!
Mamma og pappa elsker deg lille gullgruve!!!
For evig og alltid.....
-Mamma <3>

fredag 4. september 2009

Nå er det nok!!

Ja, nå får det jammen være nok!! Det har vært så mye i det siste, med at jeg har vondt i ryggen - det var ikke bekkenløsning trudde legen, men det var hormonelt betinget!(Det er jo bekkenløsning også) Konklusjonen legen ga var at det er ingen ting som hjelper. Ikke ta det med ro, ikke være overaktiv, svømming ville ikke hjelpe, og fikk ikke tilbud om fysioterapi... Smertene mine ligner på bekkenløsning sier de, eller isjas.. Den går ned i beinet mitt, og jeg klarer ikke ta på meg sokkene om morran eller kvelden :/ Så å få den beskjeden om at ingenting vil hjelpe - den var lei!! Men men, sånn er det.. Prøver så godt jeg kan på jobb, så får vi se ossen det arter seg. Kjenner det er litt tungt, når en er oppe 4 ganger om natta, for det er for vondt å ligge!?!? ;) Men, for all del - det kunne vært mye værre:) Er det noen som har erfaring med dette? Og noe som hjelper? Jeg gidder ikke å lavære å prøve ting, selvom beskjeden fra legen var litt mørk:P Kom gjerne med forslag:D:D

Ellers har vi hatt vannlekasje på kjøkkenet! Det er noe galt med oppvaskmaskinen min- som er 1 1/2 år gammel... Det er drit:( Men det kommer en repratør og skal fikse det , og vi må få nytt gulv å sånn av levrandøren... Whirpool - for det var de som var ansvarlig for det all den tid det er en fabrikasjonsfeil.. Så, jada:P Men , kjære vene - det er ikke krise, men kjedelig med helt nytt hus, helt nytt kjøkken - så skjer det! :D:D

Ellers : ikveld kommer det magebilde :D:D jippi!! Har ikke vært så synlig føre nå - så da blir det lagt ut ikveld:D

tirsdag 1. september 2009

Den beste da`n i mitt liv, ett år etter <3

Dette var den beste dagen i mitt liv!!!

Denne dagen ble jeg endelig din kone..

Tenk, nå er det snart ett år siden!!




  • Den 2 september 2003 , møttes vi for 1. gang


  • 21 september 2003 ble vi sammen


  • I vinterferien 2005 var det hus kjøp


  • 21 september 2006, forlovet vi oss


  • Sommeren 2008 spurte du om vi skulle gifte oss <3


  • 13 september, nesten 5 år etter vi be sammen, giftet vi oss!!


  • Mai 2009 , blir jeg gravid med vårt første barn!


  • Februar 2010 får vi vårt første kjærlighetsbarn!!

Jeg elsker deg Kjetil Kimerud Bergsvand!!!!


Av hele mitt hjerte!!












































Torsdag 11 september henter jeg Maya - min beste venn og forlover på bussen fra det gode sørland! Hun kommer for å hjelpe meg med de siste forberedelsene føre den store dagen <3

Jeg var sykemeldt fra jobben , pga bihule betennelse :/ Men det gikk bra, det bare måtte gå bra! Verken pest eller kolera skulle hindre meg i å få dette til å bli en perfekt dag!! Så bihulebetennelse og antibiotika gikk som en drøm!! Jeg husker dagen som om det skulle vært igår... Og nå, om 13 dager er 1 år siden! Hvor er året blitt av??

Meg og Maya sjokka rundt, henta kjole der, strøyk dresser og kjoler i fleng, så det hang dresser i hele huset... Gud å jeg gledet meg! Så masse følelser... Tenk at jeg, JEG skulle gifte meg med den mannen jeg elsket over alt på jord!!!! Jeg var så lykkelig... Og er så lykkelig!

Dagen før dagen, fredag 12 september er det litt stress.. Masse stryking av duker, vaskin av lokalet og pynting av border:) Det var såå gøy!! svigermor å mamma blei satt te å hente blomstene på Arkaden.. Jeg ble litt skuffa over blomstene, for jeg hater hvite blomster med grønnskjær - og understreka dette svært mange ganger, og så blomsterdekoratørenskrive det ned tilogmed! Men hva ble det i oppsatsene?? Jo - hvite blomster med grønnskjær i! MAsse grønnskjær... En kommende brud på gråten med halvhysterisk (hehe) rundegåing midt på grusplassen fikk de andre meg til å innse at det er faktisk ikke det det handler om!! Og etter litt panikk ble jeg roet ned... Nei, de hadde rett!! Jeg skal være ærlig, det irriterer meg enda, men jeg hadde en fantastisk dag.. Selv om blomsteroppsatsene ble... ja... for å si det på en fin måte.... ehhmm... *kremt* ikke sånn jeg ville ha de... i det hele tatt!!! ;)

Så vordene bruder - snakk med blomsterdekoratører som ikke er stessa , og fullbocka fordi de er sååå populære og flinke!!

Dag - forloveren til kjetil kom opp denne dagen, og de var handyman`er og bærte border for harde livet;) Meg og Maya var nok litt sånn : "nei, ikke der, litt dit, mer til høyre, ikke såå mye da!" Hehe.. Og det takla de bra;)


Den store dagen , med stor D!!

13 september 2008 :

Opp tidlig, rydde litt - masse kaffi:) Mat - nei hallo - det er jo skvær umulig å spise den dagen en skal gifte seg!!!! Mange stakk innom - jeg hadde satt frem vin, konjakk og t.o.m sprit itillfelle noen skulle ha litt for mye nerver.. Herunder min far.. Hehe, han var litt nervøs, ringte noen ganger for å forsikre seg om at alt var som det skulle.. Så søt! Verdens beste pappa <3<3

Han bor i Hjartdal, og de kjørte mange timer føre de trengte , itilfelle bilen skulle punge, eller noe annet. Med bilen full av kaker og verktøy! (ja, noe kune gå galt, og var det en dag noe skulle gå galt, var det jo denne... hehehe.. Ingenting gikk galt.. :D )

Meg og Maya fikk skyss til brotorvet, der min frisør var. Sminken tok jeg selv;)

Kjell Arne , fikk i oppdrag å filme i kirken, og jaggu , der dukket han opp hos frisøren! Det er fotografen sin det! ;D;D Thank you!! ;)

Jeg hadde leid den fineste bilen ever , og da klokken var moden gikk vi på rafeniqe og skiftet på bakrommet:) Herregud - jeg var ferdig!!! Da jeg kom ut i butikken, og beveget meg mot nille og tango isjen, kom det en liten jente på 4-5 år og ropte ut :

"MAMMA!!!! EN EKTE PRINSESSE!!!"

Ja, da kom tårene mine, og jeg bøyde meg ned og spute om hun ville ha en klem.. Det ville hun, hehe... Ja, jeg følte meg som en ekte prinsesse ;) Vi gikk forbi nille, tango og taranger.. der sto bilen, rett foran døra - og masse masse folk hadde samlet seg rundt;) Hihi.. Jeg skal være ærlig, nøyt den oppmerksomheten der:) Barn fulgte etter meg , og jeg var i himmelen!!

Vi ankom kirken, og jeg skrek ut - "er brudebuketten min her? "

Jeg var redd noen hadde glemt den.. Men neida - alt var der det skulle:)

Musikken begynte - og dørene åpnet seg..

Mine tanker da?? :

"ikke grin ikke snuble, ikke grin, ikke snuble, ikke gå for fort, smil, oi faen, skoen min detter nesten av! Ikke la noen se det camilla, prøv å få den på igjen uten at noen ser det er noe galt, oi fremme allerede, herregud, er jeg rød i fjeset?? Nei, slutt.. Nå er jeg oppe, jeg gifter meg nå.. og så ble jeg rooolig.."

Ingen så det var noe galt med skoen min;) fikk den på igjen:)

Husker ikke så masse av kirken , bare utrolig nydelig sang av Maya..

Min og Kjetil sin sang : Den finaste eg veit av Hellbillies, og tirna noir av vamp! Hu er fantastisk!!
Etter dette, så husker jeg ikke så masse.
Vi spiste nydelig middag, dessert og kaker:)
Danset og koste oss masse.. Det var rat å tenke på at alle som var der, var der for å feire meg og Kjetil sine skritt inn i fremtiden sammen. Utrolig rørende ;)
Vi fikk så masse fine gaver!! Alt for mye!!
Det ble en fest jeg aldri vil glemme...
Dagen fløyt, og vi var hjemme klokka 4 på natta ;) Da sto det en stor silofor bal foran føra, såvi måtte klatre inn et vindy:9 Senga var full av havnregryn.. Hehe.. Resten av kvelden er ja.... privat :P:P








































Alle jenter - gled dere til deres dag! Det er en fantastisk dag, selv om den ikke alltid blir som man trur.. Noe går bestenig litt annerledes.. Med oss var det blomstene:) Og det spiller ingen rolle!!
*Lykkelig gift kone, som snart får sitt første barn*